GMTO diagnose specialist contactpagina

GMTO Diagnose Specialisten contactpagina

Op deze pagina vindt u de contactgegevens van een GMTO Diagnose Specialist.


 

Feenstra Autotechniek


Website
www.feenstra-autotechniek.nl

Adres
Tsjukemarwei 10
8521 NA
SINT NICOLAASGA

Feenstra Autotechniek is een allround autobedrijf die op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen binnen de autotechniek. Feenstra Autotechniek is een erkend GMTO Diagnose- en Hybride/Elektrische Voertuigen Specialist. Voor een deskundig advies, hoogwaardig onderhoud, reparatie en het stellen van een vlotte diagnose bent u bij ons aan het juiste adres. Het doel van Feenstra Autotechniek is het leveren van snelle service, goede kwaliteit en het vinden van een passende oplossing voor het probleem aan uw auto, zodat u snel en met een gerust hart weer op weg bent. Feenstra Autotechniek is aangesloten bij de BOVAG, GMTO, VWE en de NAP om u te verzekeren van een goede kwaliteit. Feenstra Autotechniek is gevestigd in Sint Nicolaasga. Wij zijn eenvoudig te bereiken, vanaf de A6 neemt u afslag 19 naar Sint Nicolaasga. Binnen enkele minuten staat u dan bij ons voor de deur.Waarom kiezen voor een GMTO specialist?

  • Dit bedrijf heeft het complete opleidingstraject tot diagnose specialist afgerond en volgt continu vervolg opleidingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken in de automotive.
  • Daarnaast heeft het bedrijf toegang tot de grootste storingsdatabase van Europa met opgeloste storingen en wordt het ondersteund door de Technisch Specialisten van GMTO zelf.
  • Het bedrijf heeft alle nodige moderne (meet)apparatuur in huis om aan de slag te gaan met alle mechanische en elektronische storingen.

Kortom, om in goed vertrouwen complexe diagnose, onderhoud en reparatie uit te laten voeren aan uw voertuig, bent u bij een GMTO diagnose specialist aan het juiste adres.

“Breng uw storingsvoertuig naar een GMTO Diagnose Specialist”

 

Kennis en kwaliteit

GMTO Diagnose Specialisten – contactpagina