GMTO diagnose specialist contactpagina

GMTO Diagnose Specialisten contactpagina

Op deze pagina vindt u de contactgegevens van een GMTO Diagnose Specialist.


 

Delamboy Automotive Services B.V.


Website
www.delamboy.nl

Adres
Rabauw 8
6269 BX
MARGRATEN

Delamboy Automotive Services is een allround full service auto garage gespecialiseerd in storingsdiagnose. Natuurlijk bent u ook voor regulier onderhoud bij ons op het juiste adres. Ruim 15 jaar geleden is Marcel Delamboy het huidige Delamboy Automotive Services gestart op industrieterrein aan de Fremme in Margraten. Met trotst hebben wij in 2016 de nieuwbouw afgerond. 8 werkplekken en een complete diagnose afdeling . Nog steeds met de zelfde persoonlijke benadering en aandacht voor u en uw auto. Delamboy Automotive Services is officieel DiagnoseXpert, Hybride & EV Specialist en GMTO gecertificeerd erkend diagnose specialist.Waarom kiezen voor een GMTO specialist?

  • Dit bedrijf heeft het complete opleidingstraject tot diagnose specialist afgerond en volgt continu vervolg opleidingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken in de automotive.
  • Daarnaast heeft het bedrijf toegang tot de grootste storingsdatabase van Europa met opgeloste storingen en wordt het ondersteund door de Technisch Specialisten van GMTO zelf.
  • Het bedrijf heeft alle nodige moderne (meet)apparatuur in huis om aan de slag te gaan met alle mechanische en elektronische storingen.

Kortom, om in goed vertrouwen complexe diagnose, onderhoud en reparatie uit te laten voeren aan uw voertuig, bent u bij een GMTO diagnose specialist aan het juiste adres.

“Breng uw storingsvoertuig naar een GMTO Diagnose Specialist”

 

Kennis en kwaliteit

GMTO Diagnose Specialisten – contactpagina