GMTO diagnose specialist contactpagina

GMTO Diagnose Specialisten contactpagina

Op deze pagina vindt u de contactgegevens van een GMTO Diagnose Specialist.


 

Autovakmeester Groenouwe


Website
groenouwe.adautobedrijf.nl

Adres
Gorsselseweg 41
7437 BE
BATHMEN

AD Autobedrijf Groenouwe is sinds 1977 een modern en merkonafhankelijk autobedrijf in Bathmen. Wij verkopen nieuwe en gebruikte auto’s en verhuren campers en trouwauto's. We leveren aan particulieren en bedrijven en zijn gespecialiseerd in de merken Volkswagen, Audi, Volvo, BWM, Opel en Ford. Natuurlijk repareren en onderhouden wij ook alle andere merken. Bij de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto kunt u rekenen op een scherpe inruilprijs en een eerlijk advies. Garage Groenouwe is aangesloten bij de BOVAG en deelnemer van de Nationale Auto Pas.Waarom kiezen voor een GMTO specialist?

  • Dit bedrijf heeft het complete opleidingstraject tot diagnose specialist afgerond en volgt continu vervolg opleidingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken in de automotive.
  • Daarnaast heeft het bedrijf toegang tot de grootste storingsdatabase van Europa met opgeloste storingen en wordt het ondersteund door de Technisch Specialisten van GMTO zelf.
  • Het bedrijf heeft alle nodige moderne (meet)apparatuur in huis om aan de slag te gaan met alle mechanische en elektronische storingen.

Kortom, om in goed vertrouwen complexe diagnose, onderhoud en reparatie uit te laten voeren aan uw voertuig, bent u bij een GMTO diagnose specialist aan het juiste adres.

“Breng uw storingsvoertuig naar een GMTO Diagnose Specialist”

 

Kennis en kwaliteit

GMTO Diagnose Specialisten – contactpagina