GMTO diagnose specialist contactpagina

GMTO Diagnose Specialisten contactpagina

Op deze pagina vindt u de contactgegevens van een GMTO Diagnose Specialist.


 

Autovakmeester Ditters-Schweckhorst


Website
www.uw-autobedrijf.nl

Adres
De Hogenkamp 19
7071 EC
ULFT

AD AUTOBEDRIJF DITTERS-SCHWECKHORST De eigenaren Freek Ditters en Leon Schweckhorst zijn in januari 2002 gestart met AD Autobedrijf Ditters - Schweckhorst. Sinds 2008 zijn we gevestigd op onze huidige locatie: de Hogenkamp 19 te Ulft. Samen met onze autotechnici Raymond en Mark, en administratief medewerksters Dorien en Petra wordt hier met veel plezier gewerkt. Tevens zijn we een erkend leerbedrijf, dit houdt in dat we aankomende monteurs begeleiden tijdens hun opleiding in ons bedrijf. Wij zijn een jong en dynamisch merkonafhankelijk autobedrijf en hebben een uitstekende service. We bedienen zowel de particuliere als de zakelijke klant. Voor reparaties, onderhoud en de jaarlijkse APK, bent u bij ons aan het juiste adres. Persoonlijk contact en "mee denken" met de klant staan hoog bij ons in het vaandel. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor alle merken auto's zowel nieuw als gebruikt.Waarom kiezen voor een GMTO specialist?

  • Dit bedrijf heeft het complete opleidingstraject tot diagnose specialist afgerond en volgt continu vervolg opleidingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken in de automotive.
  • Daarnaast heeft het bedrijf toegang tot de grootste storingsdatabase van Europa met opgeloste storingen en wordt het ondersteund door de Technisch Specialisten van GMTO zelf.
  • Het bedrijf heeft alle nodige moderne (meet)apparatuur in huis om aan de slag te gaan met alle mechanische en elektronische storingen.

Kortom, om in goed vertrouwen complexe diagnose, onderhoud en reparatie uit te laten voeren aan uw voertuig, bent u bij een GMTO diagnose specialist aan het juiste adres.

“Breng uw storingsvoertuig naar een GMTO Diagnose Specialist”

 

Kennis en kwaliteit

GMTO Diagnose Specialisten – contactpagina