GMTO diagnose specialist contactpagina

GMTO Diagnose Specialisten contactpagina

Op deze pagina vindt u de contactgegevens van een GMTO Diagnose Specialist.


 

Autoservice Sittard


Website
www.autoservicesittard.nl

Adres
Handelsstraat 2
6135 KL
SITTARD

Autoservice Sittard, Uw Volvo specialist in Limburg Uw auto geeft u niet zomaar aan iedereen uit handen. Een onderhoudsbeurt of reparatie laat u het liefst over aan mensen die er verstand van hebben. Bij Autoservice Sittard is uw auto in vakkundige en vertrouwde handen. Als RDW-gecertifieerd bedrijf zijn wij met name gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van Volvo. Maar ook voor alle andere automerken bent u bij ons aan het juiste adres, ook als het gaat om APK, bandenservice, ruitenservice en volledige schade-afhandeling. Om uw auto altijd in perfecte technische staat te houden, is onze werkplaats uitgerust met de meest moderne apparatuur. Zo bieden wij aircoservice, RICA-tuning en automaatbakspoelen aan. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het kopen van een betrouwbare occasion. Ook bemiddelen wij graag voor u bij de aanschaf van een nieuwe (bedrijfs)auto. Wilt u graag zorgeloos op weg? Autoservice Sittard helpt u vooruit. Klantvriendelijk, snel en vakkundig! Heeft u na het lezen van deze website nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs voor een kopje koffie. Wij helpen u graag verder.Waarom kiezen voor een GMTO specialist?

  • Dit bedrijf heeft het complete opleidingstraject tot diagnose specialist afgerond en volgt continu vervolg opleidingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken in de automotive.
  • Daarnaast heeft het bedrijf toegang tot de grootste storingsdatabase van Europa met opgeloste storingen en wordt het ondersteund door de Technisch Specialisten van GMTO zelf.
  • Het bedrijf heeft alle nodige moderne (meet)apparatuur in huis om aan de slag te gaan met alle mechanische en elektronische storingen.

Kortom, om in goed vertrouwen complexe diagnose, onderhoud en reparatie uit te laten voeren aan uw voertuig, bent u bij een GMTO diagnose specialist aan het juiste adres.

“Breng uw storingsvoertuig naar een GMTO Diagnose Specialist”

 

Kennis en kwaliteit

GMTO Diagnose Specialisten – contactpagina