GMTO diagnose specialist contactpagina

GMTO Diagnose Specialisten contactpagina

Op deze pagina vindt u de contactgegevens van een GMTO Diagnose Specialist.


 

Autoservice Loek


Website
www.autoserviceloek.nl

Adres
Naaldwijkseweg 76 u2
2291 PA
WATERINGEN

Autoservice Loek is een full service autogarage in het Westland. De garage bevindt zich op een gemakkelijk bereikbare locatie in Wateringen. Wij onderscheiden ons van alle andere garagebedrijven doordat u bij ons advies op-maat krijgt en wij bekend staan om onze betrouwbare service en eerlijke prijzen. Onderhoud en APK is niet het enige wat wij doen bij Autoservice Loek. Wij zijn ook gespecialiseerd op het gebied van elektronische storingen aan uw auto. Doordat onze apparatuur up-to-date is, kunnen wij aan de hand van onze kennis, ervaringen en apparatuur een juiste diagnose stellen.Waarom kiezen voor een GMTO specialist?

  • Dit bedrijf heeft het complete opleidingstraject tot diagnose specialist afgerond en volgt continu vervolg opleidingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken in de automotive.
  • Daarnaast heeft het bedrijf toegang tot de grootste storingsdatabase van Europa met opgeloste storingen en wordt het ondersteund door de Technisch Specialisten van GMTO zelf.
  • Het bedrijf heeft alle nodige moderne (meet)apparatuur in huis om aan de slag te gaan met alle mechanische en elektronische storingen.

Kortom, om in goed vertrouwen complexe diagnose, onderhoud en reparatie uit te laten voeren aan uw voertuig, bent u bij een GMTO diagnose specialist aan het juiste adres.

“Breng uw storingsvoertuig naar een GMTO Diagnose Specialist”

 

Kennis en kwaliteit

GMTO Diagnose Specialisten – contactpagina