GMTO diagnose specialist contactpagina

GMTO Diagnose Specialisten contactpagina

Op deze pagina vindt u de contactgegevens van een GMTO Diagnose Specialist.


 

Autoservice Abbink BV


Website
www.autoserviceabbink.nl

Adres
Nikolaus Ottostraat 3
8013 NG
ZWOLLE

Autoservice Abbink B.V. is opgericht in april 2007. De oorspronkelijke doelstelling was het bieden van snel, goed en betaalbaar onderhoud en reparaties bij personenauto's, bestelauto's, lichte bedrijfswagens en campers. Onze uitstekende prijs-kwaliteitverhouding is gebleven, maar inmiddels uitgebreid met nog meer service en vakkennis. Wij zijn servicepartner van Vaartland Auto’s Zwolle. Sinds januari 2012 zijn wij aangesloten bij James Autoservice (voorheen 123///Autoservice). Daardoor kunnen wij de leaserijder nog beter van dienst zijn. Zoals u merkt spelen wij in op de markt en zijn wij alert op nieuwe ontwikkelingen. U bent verzekerd van uitstekend gastheerschap waar kwaliteit en service centraal blijven staan.Waarom kiezen voor een GMTO specialist?

  • Dit bedrijf heeft het complete opleidingstraject tot diagnose specialist afgerond en volgt continu vervolg opleidingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken in de automotive.
  • Daarnaast heeft het bedrijf toegang tot de grootste storingsdatabase van Europa met opgeloste storingen en wordt het ondersteund door de Technisch Specialisten van GMTO zelf.
  • Het bedrijf heeft alle nodige moderne (meet)apparatuur in huis om aan de slag te gaan met alle mechanische en elektronische storingen.

Kortom, om in goed vertrouwen complexe diagnose, onderhoud en reparatie uit te laten voeren aan uw voertuig, bent u bij een GMTO diagnose specialist aan het juiste adres.

“Breng uw storingsvoertuig naar een GMTO Diagnose Specialist”

 

Kennis en kwaliteit

GMTO Diagnose Specialisten – contactpagina