GMTO diagnose specialist contactpagina

GMTO Diagnose Specialisten contactpagina

Op deze pagina vindt u de contactgegevens van een GMTO Diagnose Specialist.


 

Autobedrijf Mollink


Website
www.autobedrijfmollink.nl

Adres
Praamstraat 13
8102 HM
RAALTE

Autobedrijf Mollink is een universeel autobedrijf, waar u voor onderhoud, reparatie en APK aan uw auto terecht kunt. Daarnaast verkopen wij ook Aixam brommobielen, nieuwe en gebruikte autos en zijn wij gespecialiseerd in het effectief en systematisch oplossen van storingen in Motormanagement-, ABS/ESP-, Airbag- en Climatecontrol-systemen. “Autobedrijf Mollink voordelig en vertrouwd, voor wie van goed en veilig autorijden houdt”Waarom kiezen voor een GMTO specialist?

  • Dit bedrijf heeft het complete opleidingstraject tot diagnose specialist afgerond en volgt continu vervolg opleidingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken in de automotive.
  • Daarnaast heeft het bedrijf toegang tot de grootste storingsdatabase van Europa met opgeloste storingen en wordt het ondersteund door de Technisch Specialisten van GMTO zelf.
  • Het bedrijf heeft alle nodige moderne (meet)apparatuur in huis om aan de slag te gaan met alle mechanische en elektronische storingen.

Kortom, om in goed vertrouwen complexe diagnose, onderhoud en reparatie uit te laten voeren aan uw voertuig, bent u bij een GMTO diagnose specialist aan het juiste adres.

“Breng uw storingsvoertuig naar een GMTO Diagnose Specialist”

 

Kennis en kwaliteit

GMTO Diagnose Specialisten – contactpagina