GMTO diagnose specialist contactpagina

GMTO Diagnose Specialisten contactpagina

Op deze pagina vindt u de contactgegevens van een GMTO Diagnose Specialist.


 

Autobedrijf Klein Goldewijk


Website
www.kleingoldewijk.nl

Adres
De Witte Rieteweg 3
7263 SJ
MARIENVELDE

Welkom bij Autobedrijf Klein Goldewijk Bent u op zoek naar een autobedrijf in de regio Ruurlo, Lichtenvoorde, Zelhem, Varsseveld en omstreken voor een kleine of grote beurt, het afwikkelen van autoschade of een APK? Autobedrijf Klein Goldewijk verzorgt onderhoud en reparatie aan auto’s en lichte bedrijfswagens. Ook voor airco, storingsdiagnose, nieuwe of tweedehands auto’s en winterbanden kunt u bij ons terecht. In onze ruime werkplaats staan onze monteurs voor u klaar. Als autobedrijf zijn wij aangesloten bij de BOVAG. Hierdoor zijn wij merkonafhankelijk en kunt u rekenen op een objectief advies. U kunt bij ons terecht voor personen- en bedrijfsauto’s van alle merken en modellen. Autobedrijf Klein Goldewijk is uw garage in de buurt. Voor persoonlijke service, kwaliteit en eerlijk advies tegen een redelijke, heldere prijs. Sinds 1983 heeft Autobedrijf Klein Goldewijk ruime ervaring in de autobranche. Vanuit Mariënvelde (Achterhoek) bieden wij u wat u van een erkend Bovag Autobedrijf mag verwachten. Onze service uit zich in eerlijkheid, betrouwbaarheid, het nakomen van afspraken en het regelen van vervangend vervoer. U kunt altijd binnenlopen voor vragen of een kleine reparatie. Een voordelige auto reparatie, een aantrekkelijk geprijsde occassion of betaalbaar onderhoud van uw auto. Bij Autobedrijf Klein Goldewijk is alles mogelijk. Onze werkplaats is uitgerust met de modernste apparatuur en technieken. De gekwalificeerde monteurs staan garant voor kwaliteit en goede service. Daarbij staan uw wensen voorop. Als klant nemen we de tijd voor u. De koffie staat altijd klaar!Waarom kiezen voor een GMTO specialist?

  • Dit bedrijf heeft het complete opleidingstraject tot diagnose specialist afgerond en volgt continu vervolg opleidingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken in de automotive.
  • Daarnaast heeft het bedrijf toegang tot de grootste storingsdatabase van Europa met opgeloste storingen en wordt het ondersteund door de Technisch Specialisten van GMTO zelf.
  • Het bedrijf heeft alle nodige moderne (meet)apparatuur in huis om aan de slag te gaan met alle mechanische en elektronische storingen.

Kortom, om in goed vertrouwen complexe diagnose, onderhoud en reparatie uit te laten voeren aan uw voertuig, bent u bij een GMTO diagnose specialist aan het juiste adres.

“Breng uw storingsvoertuig naar een GMTO Diagnose Specialist”

 

Kennis en kwaliteit

GMTO Diagnose Specialisten – contactpagina