GMTO diagnose specialist contactpagina

GMTO Diagnose Specialisten contactpagina

Op deze pagina vindt u de contactgegevens van een GMTO Diagnose Specialist.


 

Autobedrijf Jager


Website
www.autobedrijf-jager.nl

Adres
Delleweg 22
9991 CG
MIDDELSTUM

Onderhoud-APK-Airco service & Diagnose. Sinds juni 2011 zijn wij verhuisd naar ons nieuwe pand aan de Delleweg 22 in Middelstum. Voor onderhoud en reparatie’s aan uw voertuig kunt u bij ons terecht. Wij kunnen u helpen met o.a. keuringen, reparatie’s, airco service, problemen vaststellen door middel van diagnose apparatuur (merk onafhankelijk) en schade herstel. Zoekt u een nieuwe auto ? Geen probleem ! Nieuw of gebruikt,wij zoeken de auto voor u op. Bespreek de mogelijkheden met één van onze verkopers.Waarom kiezen voor een GMTO specialist?

  • Dit bedrijf heeft het complete opleidingstraject tot diagnose specialist afgerond en volgt continu vervolg opleidingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken in de automotive.
  • Daarnaast heeft het bedrijf toegang tot de grootste storingsdatabase van Europa met opgeloste storingen en wordt het ondersteund door de Technisch Specialisten van GMTO zelf.
  • Het bedrijf heeft alle nodige moderne (meet)apparatuur in huis om aan de slag te gaan met alle mechanische en elektronische storingen.

Kortom, om in goed vertrouwen complexe diagnose, onderhoud en reparatie uit te laten voeren aan uw voertuig, bent u bij een GMTO diagnose specialist aan het juiste adres.

“Breng uw storingsvoertuig naar een GMTO Diagnose Specialist”

 

Kennis en kwaliteit

GMTO Diagnose Specialisten – contactpagina