GMTO diagnose specialist contactpagina

GMTO Diagnose Specialisten contactpagina

Op deze pagina vindt u de contactgegevens van een GMTO Diagnose Specialist.


 

Autobedrijf G. Mulder


Website
www.autobedrijfmulder.nl

Adres
De Hullen 1
9468 TE
ANNEN

Werkplaats In onze zeer ruime en van alle gemakken voorziene werkplaats kan men terecht voor bijna alle werkzaamheden en onderhoud aan personenauto’s, bestelauto’s en campers. Tevens hebben we diverse diagnose testers om zoveel mogelijk auto’s te kunnen uitlezen, storingen te kunnen onderzoeken en verhelpen. Met onze camperbrug/ bedrijfswagenbrug kunnen we alle campers en bussen, die bestuurd mogen worden met een B-rijbewijs, keuren en onderhouden. Ook voeren wij controles, onderhoud en reparaties uit op airco’s. Tevens hebben we uitlijn apparatuur om uw auto in geval van trekken in stuur, scheef afslijtende banden en niet recht staand stuur weer helemaal goed te krijgen. NIEUW!!! Remschijven afdraaien aan de auto om alle trillingen in remmen weg te nemen! Ook nieuw: AUTOMAAT SPOELEN!!! om schade aan uw automaatbak te voorkomen.Waarom kiezen voor een GMTO specialist?

  • Dit bedrijf heeft het complete opleidingstraject tot diagnose specialist afgerond en volgt continu vervolg opleidingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken in de automotive.
  • Daarnaast heeft het bedrijf toegang tot de grootste storingsdatabase van Europa met opgeloste storingen en wordt het ondersteund door de Technisch Specialisten van GMTO zelf.
  • Het bedrijf heeft alle nodige moderne (meet)apparatuur in huis om aan de slag te gaan met alle mechanische en elektronische storingen.

Kortom, om in goed vertrouwen complexe diagnose, onderhoud en reparatie uit te laten voeren aan uw voertuig, bent u bij een GMTO diagnose specialist aan het juiste adres.

“Breng uw storingsvoertuig naar een GMTO Diagnose Specialist”

 

Kennis en kwaliteit

GMTO Diagnose Specialisten – contactpagina