GMTO diagnose specialist contactpagina

GMTO Diagnose Specialisten contactpagina

Op deze pagina vindt u de contactgegevens van een GMTO Diagnose Specialist.


 

Autobedrijf D. Smit


Website
www.autobedrijfsmit.nl

Adres
Frans Halsstraat 42
1506 LH
ZAANDAM


Autobedrijf D. Smit (lid van de BOVAG) is sinds 1972 gevestigd in Zaandam en is hét adres voor een betrouwbare en vooral betaalbare occasion. Wij kopen en verkopen auto's van diverse merken, in verschillende prijsklassen en bouwjaren. Alle auto's zijn dealer inruilauto's, waarvan de historie bekend is en zo kunnen wij de (vooral lage) kilometerstanden garanderen.

Het bedrijf is een echt familiebedrijf, dat staat voor ouderwetse service en zekerheid en wordt gerund door Michel Smit en Martijn. Door de persoonlijke betrokkenheid is de service en begeleiding bij de aanschaf van een occasion dan ook uitstekend.Waarom kiezen voor een GMTO specialist?

  • Dit bedrijf heeft het complete opleidingstraject tot diagnose specialist afgerond en volgt continu vervolg opleidingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken in de automotive.
  • Daarnaast heeft het bedrijf toegang tot de grootste storingsdatabase van Europa met opgeloste storingen en wordt het ondersteund door de Technisch Specialisten van GMTO zelf.
  • Het bedrijf heeft alle nodige moderne (meet)apparatuur in huis om aan de slag te gaan met alle mechanische en elektronische storingen.

Kortom, om in goed vertrouwen complexe diagnose, onderhoud en reparatie uit te laten voeren aan uw voertuig, bent u bij een GMTO diagnose specialist aan het juiste adres.

“Breng uw storingsvoertuig naar een GMTO Diagnose Specialist”

 

Kennis en kwaliteit

GMTO Diagnose Specialisten – contactpagina