GMTO diagnose specialist contactpagina

GMTO Diagnose Specialisten contactpagina

Op deze pagina vindt u de contactgegevens van een GMTO Diagnose Specialist.


 

Cor Melissant Auto Camper Caravan en Kampeer B.V.


Website
www.cormelissant.nl

Adres
Nijverheidsweg 4
3247 XX
DIRKSLAND

Cor Melissant auto is een autobedrijf gevestigd op het industrieterrein van Dirksland. In 1985 is het bedrijf opgericht door de heer C. Melissant. Het bedrijf is begonnen met een mazda-dealerschap en is door de jaren heen ook dealer geworden van Hyundai en de VAG groep (Volkswagen, Audi, Skoda, Seat). Door de jarenlange ervaring met verschillende automerken heeft het bedrijf veel kennis opgedaan en is gespecialiseerd geworden in deze automerken. De werkplaats is optimaal ingericht om de juiste onderhoudswerkzaamheden uit te voeren. Daarnaast repareren de monteurs ook veelal schades aan auto’s. Veel mensen denken nog steeds dat dit alleen bij een schadeherstelbedrijf kan, maar dat is niet zo! U heeft altijd de keuze waar u de auto laat maken. Cor Melissant Auto investeert om te werken met de nieuwste technieken daarom zijn er monteurs opgeleid tot diagnosespecialist. Dit wil zeggen dat zij door middel van juiste apparatuur en kennis snel een storing in uw auto kunnen vinden en oplossen. Ook bij hybride auto’s en elektrische auto’s. Het aanbod auto’s is de laatste jaren ook groter geworden en het aanbod wisselt sneller, daardoor is de kans groter dat er altijd wel een auto bijstaat die u zoekt.Waarom kiezen voor een GMTO specialist?

  • Dit bedrijf heeft het complete opleidingstraject tot diagnose specialist afgerond en volgt continu vervolg opleidingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken in de automotive.
  • Daarnaast heeft het bedrijf toegang tot de grootste storingsdatabase van Europa met opgeloste storingen en wordt het ondersteund door de Technisch Specialisten van GMTO zelf.
  • Het bedrijf heeft alle nodige moderne (meet)apparatuur in huis om aan de slag te gaan met alle mechanische en elektronische storingen.

Kortom, om in goed vertrouwen complexe diagnose, onderhoud en reparatie uit te laten voeren aan uw voertuig, bent u bij een GMTO diagnose specialist aan het juiste adres.

“Breng uw storingsvoertuig naar een GMTO Diagnose Specialist”

 

Kennis en kwaliteit

GMTO Diagnose Specialisten – contactpagina