GMTO diagnose specialist contactpagina

GMTO Diagnose Specialisten contactpagina

Op deze pagina vindt u de contactgegevens van een GMTO Diagnose Specialist.


 

Autobedrijf Autotess


Website
www.autotess.nl

Adres
Maagdenburgstraat 3
7421 ZA
DEVENTER

Autotess is een auto reparatie bedrijf wat zich alleen richt op het onderhouden en repareren van auto’s en bedrijfswagens. Omdat wij geen verkoop belang hebben en geen voorraden aan gebruikte auto’s hebben kunnen wij voor een eerlijk tarief werken, vervangen wat nodig is. Goed is goed is ons dan ook ons handelsmerk. Door goed en gericht te investeren in gereedschappen en apparatuur zijn wij in staat om elk merk te onderhouden, hierdoor zijn complexe systemen dan ook geen probleem. Met het gebruik van orginele vervangings onderdelen is kwaliteit ook gegarandeerd, het gebruik van gebruikte onderdelen kan voor vele gevallen ook een goede oplossing zijn, deze zullen wij dan ook zeker overwegen. Hierdoor zijn wij een onderhoudspartner op niveau voor al u technische autozaken zoals schade, glas en verdere problemen.Waarom kiezen voor een GMTO specialist?

  • Dit bedrijf heeft het complete opleidingstraject tot diagnose specialist afgerond en volgt continu vervolg opleidingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken in de automotive.
  • Daarnaast heeft het bedrijf toegang tot de grootste storingsdatabase van Europa met opgeloste storingen en wordt het ondersteund door de Technisch Specialisten van GMTO zelf.
  • Het bedrijf heeft alle nodige moderne (meet)apparatuur in huis om aan de slag te gaan met alle mechanische en elektronische storingen.

Kortom, om in goed vertrouwen complexe diagnose, onderhoud en reparatie uit te laten voeren aan uw voertuig, bent u bij een GMTO diagnose specialist aan het juiste adres.

“Breng uw storingsvoertuig naar een GMTO Diagnose Specialist”

 

Kennis en kwaliteit

GMTO Diagnose Specialisten – contactpagina