GMTO diagnose specialist contactpagina

GMTO Diagnose Specialisten contactpagina

Op deze pagina vindt u de contactgegevens van een GMTO Diagnose Specialist.


 

Auto Bema


Website
www.autobema.nl

Adres
Newtonweg 4
6101 WX
ECHT

Diagnose en reparatie van elektronische en mechanische storingen. Auto Bema weet raad met elke technische storing. Een defect onderdeel vervangen is op zichzelf niet moeilijk, al kan het veel tijd kosten als het onderdeel slecht bereikbaar is. Het vaststellen van het defect en het bepalen welk onderdeel vervangen moet worden is vaak vele malen gecompliceerder. Elektronica is niet meer weg te denken uit de auto van tegenwoordig. Daarom zijn wij gespecialiseerd in het opsporen van elektronische defecten in motorvoertuigen, zoals: Motormanagement ABS Dashboardelektronica Comfortsystemen Verlichting Als we de storing hebben gevonden, wordt, uiteraard na overleg met u, het defect verholpen. Wij repareren ook veel voor collega garagebedrijven die zelf de storing niet kunnen verhelpen. Wij streven ernaar om elke storing snel en prijsbewust op te lossen. Door de nodige ervaring en continue bijscholen blijven onze medewerkers bij de tijd. Doordat wij een Bosch Car Service bedrijf zijn, beschikken wij over elektronische schema’s van alle automerken. Onze werkplaats is uitgerust met moderne apparatuur zoals een automotive diagnosescope, universele en merk specifieke uitleesapparatuur. Al onze medewerkers volgen meerdere cursussen en opleidingen per jaar. Na 3 jaar theorie en praktijk cursussen te hebben gevolgd, mogen wij ons vanaf heden ook GMTO Diagnosespecialist noemen.Waarom kiezen voor een GMTO specialist?

  • Dit bedrijf heeft het complete opleidingstraject tot diagnose specialist afgerond en volgt continu vervolg opleidingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken in de automotive.
  • Daarnaast heeft het bedrijf toegang tot de grootste storingsdatabase van Europa met opgeloste storingen en wordt het ondersteund door de Technisch Specialisten van GMTO zelf.
  • Het bedrijf heeft alle nodige moderne (meet)apparatuur in huis om aan de slag te gaan met alle mechanische en elektronische storingen.

Kortom, om in goed vertrouwen complexe diagnose, onderhoud en reparatie uit te laten voeren aan uw voertuig, bent u bij een GMTO diagnose specialist aan het juiste adres.

“Breng uw storingsvoertuig naar een GMTO Diagnose Specialist”

 

Kennis en kwaliteit

GMTO Diagnose Specialisten – contactpagina