GMTO diagnose specialist contactpagina

GMTO Diagnose Specialisten contactpagina

Op deze pagina vindt u de contactgegevens van een GMTO Diagnose Specialist.


 

Auto- en schadebedrijf Van Eeks


Website
www.vaneeks.nl

Adres
Buitenvaart 1212
7905 SG
HOOGEVEEN

Autospuiterij en Schadeherstelbedrijf Van Eeks VOF in Hoogeveen is een allround garagebedrijf die haar klanten op een open en eerlijke manier een full service pakket aan garage diensten kan aanbieden. Onze garage in Hoogeveen is een laagdrempelig bedrijf die 100% klantgericht te werk gaat. Uw belang staat bij ons altijd voorop! In al haar werkzaamheden werkt Garagebedrijf Van Eeks op een snelle, goedkope en vooral efficiënte manier. Hierdoor betaalt u nooit te veel, wacht u nooit te lang en bent u altijd tevreden. Zowel particulieren als bedrijven zijn bij Garagebedrijf Van Eeks aan het juiste adres! Waarvoor kunt u bij Van Eeks terecht? – Automaatbak spoelen » Het spoelen/flushen van uw automaatbak. – Autoschadeherstel » Herstellen van schade aan uw auto zowel bedrijfsauto’s als particulieren auto’s incl. papieren voor verzekering. – (Auto)spuiterij » Meer dan spuiten van uw auto alleen b.v. Keukenkastjes, Centrale verwarmingen, Binnendeuren e.d. – Restauratie Oldtimers » Van oud en slecht naar nieuw en netjes – Uitdeuken & Richten » Herstellen van carrosserie en chassis – Spotrepair » Herstellen van kleine lakschade voor een relatief goedkope prijs – Reparatie & onderhoud » Alle merken zijn bij ons in goede handen – APK keuring » Auto, Bedrijfsauto en Camper € 25,- all in! Zowel voor diesel als benzine auto’s – Aircoservice » Airco inbouw, Airco vullen en Airco reparatie – Autoglas service » Vervanging van autoruiten van alle merken – Vredestein autobanden » Voor elk seizoen de juiste band. Snowtrac 2, Ultrac, Quatrac 3 en nog veel meer… – Inbouw service » Inbouw van Parrots, Carkits, Autoradio’s, All 1 one ( navigatiesystemen ). Uiteraard is dit een greep van onze totale aanbod aan diensten. Kijk gerust verder en laat u aangenaam verrassen door ons breed aanbod aan diensten.Waarom kiezen voor een GMTO specialist?

  • Dit bedrijf heeft het complete opleidingstraject tot diagnose specialist afgerond en volgt continu vervolg opleidingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken in de automotive.
  • Daarnaast heeft het bedrijf toegang tot de grootste storingsdatabase van Europa met opgeloste storingen en wordt het ondersteund door de Technisch Specialisten van GMTO zelf.
  • Het bedrijf heeft alle nodige moderne (meet)apparatuur in huis om aan de slag te gaan met alle mechanische en elektronische storingen.

Kortom, om in goed vertrouwen complexe diagnose, onderhoud en reparatie uit te laten voeren aan uw voertuig, bent u bij een GMTO diagnose specialist aan het juiste adres.

“Breng uw storingsvoertuig naar een GMTO Diagnose Specialist”

 

Kennis en kwaliteit

GMTO Diagnose Specialisten – contactpagina