nieuws

Diagnose kennis uitbreiden met nieuwe onderwerpen!

Diagnose Expert Pro-Traject!

Ontwikkel jezelf tot een Diagnose Expert met ons praktijkgerichte Diagnose Expert Pro-Traject! Ben je actief op het gebied van diagnose stellen en wil je je kennis uitbreiden en verdiepen met nieuwe onderwerpen en inzichten? Dan is ons Pro-Traject speciaal voor jou ontworpen. Met onze effectieve onderwijsmethode leer je zowel praktische als theoretische vaardigheden binnen korte tijd. Het traject bestaat uit 9 modules en 17 trainingsdagen verspreid over 3 jaar. Schrijf je nu in en verbeter je vaardigheden als Diagnose Expert met ons Diagnose Expert Pro-Traject!

Bij ons Pro-Traject komen diverse onderwerpen aan bod die essentieel zijn voor moderne autotechnici en specialisten. We behandelen onder andere directe benzine injectie en ademhalingssystemen, energiemanagement techniek, start-stop systemen, Pass-thru en digitaal serviceboek, ABS en stabiliteitssystemen diagnose, datanetwerken in voertuigen, scope en ATIS gevorderde gebruiker, klimaatbeheersingssystemen diagnose, uitlaatgas nabehandeling en turbo diagnose, en advanced driver assistent systems (ADAS).

Praktijkgericht

Onze trainingen zijn praktijkgericht, zodat je direct de opgedane kennis kunt toepassen in de praktijk. Je leert de nieuwste technieken en systemen die worden toegepast in moderne voertuigen. Bijvoorbeeld hoe je complexe storingen kunt oplossen aan energiemanagementsystemen, hoe je diagnose stelt aan stabiliteitssystemen zoals ABS, ESP, ASR, BAS, EBV en EDS, en hoe je met behulp van communicatie apparatuur en metingen storingen kunt oplossen aan klimaatbeheersingssystemen.

AMT diagnose challenge 2022

GMTO Trainingen en opleidingen

ATIS

Daarnaast besteden we ruimschoots aandacht aan het gebruik van geavanceerde apparatuur zoals scopes en ons softwareprogramma ATIS voor effectieve metingen en diagnose van bijvoorbeeld: commonrail systemen voor benzine en diesel, turbodruk regeling en datanetwerken. Je leert ook alles over uitlaatgasnabehandelingssystemen en turbo’s, en hoe je kunt bepalen of een turbo gevolgschade heeft van roetfilterproblemen of juist de veroorzaker is.

Een ander belangrijk onderwerp in ons Pro-Traject is advanced driver assistent systems (ADAS). Deze systemen worden steeds vaker toegepast in moderne voertuigen en het is essentieel voor autotechnici en specialisten om op de hoogte te zijn van de verschillende ADAS systemen en hoe deze gekalibreerd moeten worden om een goede werking te garanderen.

Ervaren docenten

Onze ervaren docenten zijn experts in hun vakgebied en zullen je begeleiden gedurende het hele traject. Je krijgt de kans om hands-on ervaring op te doen in onze goed uitgeruste praktijklokalen en de nieuwste apparatuur en technieken toe te passen. Daarnaast bieden we ook uitgebreide studiematerialen en ondersteuning om je leerervaring te optimaliseren.

Waar wacht je nog op? Bezoek de pagina op onze website en meld je aan!

nieuwsDiagnose kennis uitbreiden met nieuwe onderwerpen!