nieuws

Ben jij al bekend met de EV Multi-Tester?

Maak kennis met onze nieuwe EV multi-tester! Deze meter is alles wat je nodig hebt voor het testen van elektrische voertuigen. Met deze meter kun je de spanningsloosheid van het voertuig testen en controleren of het veilig is om aan te werken. Bovendien kan de isolatie van het voertuig worden gecontroleerd met betrekking tot het hoogspanningssysteem en kunnen we met de meter de aardecontinuïteitstest uitvoeren. Dit alles maakt deze meter een onmisbaar instrument voor iedere werkplaats die aan elektrische voertuigen werkt.

Het veiligstellen van een voertuig begint met de controle of het spanningsloos is. Met onze nieuwe EV multi-tester kunnen we deze controle eenvoudig en nauwkeurig uitvoeren. De meter is getest volgens de NEN9140 en kan spanningen meten tot 1000 volt, waarmee het voldoet aan de categorie drie isolatie.

De isolatiecontrole van het voertuig is ook van groot belang en met onze meter kan dit eenvoudig worden gecontroleerd. We willen namelijk niet dat er een verbinding is tussen het hoogspanningsgedeelte en de voertuigcarrosserie. Daarbij moeten we een spanning gaan selecteren die voor dat systeem op dat moment nodig is, wat we kunnen doen met onze meter die standen kent van 50, 100, 250, 500 of zelfs 1000 volt. Zo bootsen we de spanning in het hoogspanningssysteem na om een belaste meting te krijgen en kunnen we eventuele isolatiefouten detecteren.

Het gebruik van de EV multi-tester is zeer eenvoudig dankzij de handige testknop die op het apparaat zit. Hierdoor kan de meter met één hand worden bediend. Bovendien kan deze meter ook worden gebruikt voor toekomstige 48-volt systemen, waarbij de 100 volt stand interessant kan zijn bij het controleren op isolatiefouten met betrekking tot piëzo injectoren.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en veelzijdige meter voor het testen van elektrische voertuigen, dan is de EV multi-tester de perfecte keuze. Bestel hem nu en ervaar zelf hoe eenvoudig en nauwkeurig het testen van elektrische voertuigen kan zijn!

Bekijk onderstaande product video voor meer uitleg over het product en bekijk een aantal metingen in de praktijk.

Bekijk product in de webshop

nieuwsBen jij al bekend met de EV Multi-Tester?