nieuws

Autoschadetrainingen.nl wordt ‘GMTO Schadeherstel’

Per 01 januari 2023 zullen alle activiteiten van Autoschadetraining.nl overgaan naar GMTO Schadeherstel. Autoschadetraining.nl is in 2018 overgenomen door GMTO. Sinds die tijd zijn onze relaties door beide organisaties bediend. Op de achtergrond is hard gewerkt om het beste van beide bedrijven te combineren tot één groot geheel. Dit is gelukt en vanaf 01 januari 2023 gaan alle werkzaamheden uitgevoerd worden vanuit de naam GMTO Schadeherstel.

De schadebranche kent de afgelopen jaren veel uitdagingen. Denk aan de nieuwe plusnormering, merk erkend herstel, maar ook de elektrische voertuigen en een sterk toenemen van complexe elektronica zoals ADAS systemen. Door de samenvoeging van Autoschadetraining.nl en GMTO kunnen de expertises van beide partijen worden samengevoegd. Hierdoor is een groot aantal specifieke schadetrainingen beschikbaar gekomen voor de branche. Dit in combinatie met diensten zoals remote diagnose, Pass-thru en helpdesk, maakt het schadebedrijf klaar voor de toekomst! Ook kunnen wij de branche op deze manier completer en efficiënter bedienen.

Wij verwachten geen nadelige gevolgen voor de relaties van Autoschadetraining.nl en GMTO Schadeherstel.

 

Bekijk al onze schadeherstel opleidingstrajecten en trainingen online

 

 

Highlight: Technische opleiding schadehersteller (TOS)

Technologie van voertuigen ontwikkelt zich alsmaar sneller en het aantal E-voertuigen groeit met de dag. Om veiligheidskritisch herstel te borgen, wordt aanvullend op de bestaande branchenormering een Plusnorm ontwikkeld. Deze norm richt zich op bedrijven die schades herstellen aan voertuigen met complexere carrosserieverbindingen, hoogvoltagesystemen en elektronica ten behoeve van rijhulpsystemen (ADAS).

Werken aan moderne auto’s vereist speciale vaardigheden van uw medewerkers in de werkplaats. Het is van belang het opleidingsaanbod in de schadeherstel branche te laten aansluiten op de praktijk. Het is essentieel om medewerkers op te leiden en bij te scholen, zodat ze op de hoogte blijven qua kennis en oog houden voor veilig werken.

Bekijk traject: https://www.gmto.nl/tos-technische-opleiding-schadehersteller/

 

Highlight: Frontoffice Pro +
Frontoffice medewerkers worden binnen onze snel veranderende branche een steeds belangrijkere schakel binnen de organisatie. Zij hebben immers binnen hun dagelijks werkzaamheden steeds vaker te maken met complexiteit van techniek.

Frontoffice-medewerkers hoeven zelf niet te kunnen repareren, maar moeten wel goed weten wat collega’s op de werkvloer moeten doen om veiligheidskritische en complexe schades te kunnen en mogen herstellen. Zorg ervoor dat ook uw Frontoffice medewerkers bekend raken met de hedendaagse complexiteit van techniek in de automotive, start met de opleiding Fontoffice Pro +.

Bekijk traject: https://www.gmto.nl/trainingen-overzicht/frontoffice-pro-plus/

nieuwsAutoschadetrainingen.nl wordt ‘GMTO Schadeherstel’