Auto’s de Baas

Aan de slag met OE data (data van de fabrikant). Blijven werken aan moderne auto’s is makkelijker dan je denkt. Auto’s de Baas is een unieke samenwerking van branchepartners die je graag verder helpen. Zodat je in de toekomst moderne auto’s de baas blijft.

Waarom Auto’s de Baas?

OE data wordt steeds belangrijker in je garage, want auto’s zijn steeds meer rijdende computers. Even een trekhaak monteren? Zelfs daarvoor heb je bij moderne auto’s OE data nodig. Laat staan voor een software-update. Diagnose, ouderhoud en reparaties van auto’s die de afgelopen jaren van de band zijn gerold kun je alleen goed doen met moderne data, apparatuur en kennis.

OE data via Pass-thru, remote diagnose en digitale service registratie worden onmisbaar. Gelukkig kan elke garage zelf toegang krijgen. Maar veel garages hebben de stap om hiermee aan de slag te gaan nog niet gemaakt.

Branche breed initiatief

Om jou op weg te helpen werken organisaties uit de autobranche samen met de campagne Auto’s de Baas. OE data helpt je onafhankelijk zijn, goed werk leveren én zakelijk gezond blijven. Dus helpen wij je goede keuzes maken en starten met OE data. Zodat je jouw klanten goed zelf kunnen blijven helpen, zonder te afhankelijk te zijn van anderen.

Aan de slag!

Er kan al veel meer dan je denkt. Je kunt het in stappen aanpakken en keuzes maken die bij jouw garage passen. En je kunt volop hulp en advies krijgen. Zo is starten met OE data erg overzichtelijk.

Bijvoorbeeld met onze Pass thru ondersteuning op elk gewenst ondersteuningsniveau!

Bekijk hier de Auto’s de Baas video

Pass Thru Trainingen

Hier vindt u een uitgebreid scala aan trainingen m.b.t. Auto’s de Baas.

Pass Thru

Bekijk nu direct het uitgebreide aanbod van Pass Thru bij GMTO.

GMTO Connect

Ontdek het gemak van de GMTO connect. Sleutels en trekhaken inleren en nog veel meer.

Digitaal service boekje

GMTO helpt u met het aanmaken van een account voor het DSB.

Direct informatie over Pass Thru?

Algemene voorwaarde en Privacy verklaring

7 + 5 =

Auto’s de Baas