nieuws

GMTO kennis-sessies op Auto Prof vakbeurs
GMTO, AMT, Autoprof, vakbeurs, kennissessie

GMTO kennis-sessies op Auto Prof vakbeurs

Auto Prof staat al jaren voor een breed scala aan exposanten op de beursvloer. Die diversiteit zorgt uiteindelijk voor een duidelijk totaaloverzicht van de automotive branche. Auto Prof is dé plek om uw zakenrelaties te ontmoeten en nieuwe contacten te leggen. Wilt u zich voorbereiden op de toekomst? Ontdek innovaties en trends binnen de branche tijdens de kennissessies. Door de samenwerking met kennispartner AMT wordt geen enkele ontwikkeling gemist. Tijdens de beurs worden er onder andere door GMTO inspirerende kennissessies gegeven door professionals uit de automotive branche.

GMTO Kennis-sessie

Hoe kunt u inspelen op ontwikkelingen en thema’s die binnen uw branche spelen? Tijdens Auto Prof 2022 worden interessante kennissessies gegeven over actuele thema’s binnen de automotive branche. GMTO gaat samen met u de diepte in over het onderwerp: Batterijpakket. Het batterijpakket in een E-voertuig is een kostbaar onderdeel en ook aan slijtage onderhevig. Hoe bepaal je de ‘gezondheid’ van een batterijpakket? In deze kennissessie ga je samen met GMTO bekijken of en hoe je de conditie van het batterijpakket kan achterhalen.

De GMTO kennis-sessie is zowel op 19,20 als op 21 april te volgen tijdens het AMT-kennisprogramma om 17:30uur in DOME C. Wees op tijd aanwezig in de DOME er is beperkt capaciteit. Nog niet in het bezit van tickets voor de vakbeurs Auto Prof? Bestel uw gratis toegangskaart hier.

 

nieuwsGMTO kennis-sessies op Auto Prof vakbeurs