nieuws

De ATIS software Versie 6.08 is uit!

De ATIS software Versie 6.08 staat klaar voor alle actieve ATIS gebruikers!

In update versie 6.08 zijn onder andere de volgende punten aangepast:

  • Data: er zijn meer dan 15.000 voertuigen toegevoegd! Ook hebben veel bestaande auto`s een update gehad.
  • Firmware; Het programma is intuïtiever gemaakt. Na het selecteren van merk, model en motorcode, vind je daar naast schema en component informatie nu ook in 1 overzicht, merk specifieke foutcode informatie, de juiste scope accessoire metingen voor dat voertuig, krukas en nokkenas timing informatie en de mogelijkheid om zelf na bijvoorbeeld de vervanging van een distributieketting een combimeting door te sturen!
  • Met de MPS4500 nauwkeurig (in-cilinder) drukmetingen maken inclusief werkelijke krukasgraden verdeling.
  • Er zijn diverse snelfuncties toegevoegd in de scopesoftware:
    • In een bestaande meting met 1 druk op de knop andere voorinstellingen inladen, voor bijvoorbeeld stroom meten, flexray, elektromotoren en drukmetingen.
    • Snelfuncties voor het invoegen van een toerental berekening of dutycycle berekening.
    • Mogelijkheid om eindeloos op hoge nauwkeurigheid te meten; nooit meer iets missen! En heb je het gevonden, maak een snap-shot! Geen grote bestanden meer, maar alleen dat wat je nodig hebt.

 

Om deze software te kunnen installeren is het belangrijk om verbinding te maken met internet met de computer waar ATIS op staat geïnstalleerd.
ATIS zal dan zelf de update downloaden en installeren. Dit werkt automatisch vanaf versie 5.13. Heeft u een oudere versie neem dan contact op met GMTO.

LET OP: om de installatie te starten, druk dan op het kruisje rechts boven i.p.v. de rode uitknop wat u van eerdere versies gewend bent.

Belangrijk: Het is aan te raden om regelmatig met uw pc verbinding te maken met internet. Zo worden ook de tussentijdse updates gedownload wanneer deze beschikbaar zijn.

Klik hier voor meer informatie.

Mocht u problemen hebben met installeren, neem dan contact op met GMTO IT support op 072-5622407 en kies dan optie 4.

nieuwsDe ATIS software Versie 6.08 is uit!