nieuws

AMT Diagnose Challenge – Powered by GMTO

We mogen weer! Op 7 & 8 oktober organiseert GMTO samen met AMT en TAC Academy: AMT Diagnose Challenge. Niet online, maar ‘gewoon’ bij TAC Academy in Waalwijk. Wij zijn partner van het event en verzorgen één van de technische workshops.

Wat is AMT Diagnose Challenge?

Een praktische trainingsdag met veel techniek, waar diagnose stellen centraal staat. In acht workshops van hoge kwaliteit worden autotechnici in kleine groepen getraind door diagnosespecialisten om sneller storingen op te lossen en om hun kennis over diagnose stellen te verbeteren.

Welke onderwerpen komen aan bod?

De workshops zijn divers en praktijkgericht. Je kan met wat je geleerd hebt, de volgende dag aan de slag in de werkplaats! Onderwerpen die aan bod komen zijn: Diagnose stellen met de scope, ADAS, storingen aan het aircosysteem, elektronicarevisie, werken aan hybride systemen, Pass-thru, meten op de vermogensbank en OEM-level diagnose stellen.

Ben je erbij?

Wil jij jezelf verbeteren in storingen zoeken en diagnose stellen? Je kennis van autotechnische diagnose-onderwerpen in theorie en praktijk uitbreiden? Met uiteenlopende diagnoseapparatuur werken én optrekken met collega-techneuten en diagnosespecialisten?

Korting

Als partner van het event nodigen wij jou (en je collega’s) van harte uit om erbij te zijn. Als je je aanmeldt met onze partnercode betaal je slechts € 350,- in plaats van € 395,-.

En gebruik de kortingscode 21DC_GMTO We zien je graag op 7 & 8 oktober!

AANMELDEN MET PARTNERCODE
nieuwsAMT Diagnose Challenge – Powered by GMTO