GMTO: Gerichte Motor-
Technische Opleidingen

uw diagnose specialist sinds 1987

GMTO Trainingen

GMTO biedt verschillende soorten cursussen aan. Maak uw keuze in de onderstaande mogelijkheden om meer informatie te vinden over cursusmodulen in de door u gewenste richting.

Meer informatie

Apparatuur

GMTO biedt in haar webwinkel diverse apparatuur aan. Denk hierbij aan Diagnose communicatie apparatuur, meet apparatuur of meet accesoires. U kunt online direct betalen of een factuur ontvangen.

Meer informatie

Onze specialisten

GMTO heeft in 2011 de formule "GMTO diagnose specialisten” geïntroduceerd met de bedoeling een landelijke dekking van auto elektronica diagnose specialisten te creëren. 

Meer informatie

Techniek

Technische informatie over onze producten en diensten. Technische artikelen en een link naar onze support en helpdesk gedeelte. 

Meer informatie

Over ons

Sinds 1987 is GMTO actief in de automobielbranche en is ontstaan uit de behoefte aan opleidingen op het gebied van electronische ontsteking- en inspuit-systemen. De cursisten waren voornamelijk afkomstig van universele automobielbedrijven. Later werden er ook trainingen verzorgd voor dealergroepen van o.a. OPEL, VOLVO en CITROEN. De trainingen van GMTO stonden en staan nog altijd in het teken van DIAGNOSE STELLEN. Onbelangrijke ballast wordt in de cursussen weggelaten zodat een zeer compacte, en in de praktijk zeer bruikbare, training ontstaat.

Meer informatie over GMTO

Trainingen

GMTO biedt diverse trainingen voor de automotive branche. U vind op onze website en uitgebreide agenda waar u simpel kunt inschrijven voor een van onze trajecten, trainingen of workshops. Daarnaast vind u daar trainingen voor Schadeherstel, Trucks en Motorfietsen. Onder trainingen vind u ook informatie over subsidies en een link naar onze kennistesten.

 

Apparatuur

GMTO biedt in haar webwinkel diverse apparatuur aan. Denk hierbij aan Diagnose communicatie apparatuur, meet apparatuur of meet accesoires. Daarnaast kunt u via onze webwinkel de Atis DVD of Technische ondersteuningscontracten bestellen. 

Meer informatie over Equipment

Onze specialisten

GMTO heeft in 2011 de formule "GMTO diagnose specialisten” geïntroduceerd met de bedoeling een landelijke dekking van auto elektronica diagnose specialisten te creëren. Met als doen een hoog opleidings/ kennis niveau van de diagnose specialisten te ontwikkelen, Particulieren en autobedrijven zonder gedegen diagnose kennis de weg laten vinden naar de GMTO diagnose specialisten en een nauwe samenwerking tussen GMTO en de diagnose specialisten en de diagnose specialisten onderling.

Meer informatie over onze specialisten

Techniek

Op de techniekpagina vind u informatie doormiddel van technische artikelen, downloads, informatie over onze meetsystemen en uitgebreide informatie richting onze support en helpdesk.

Meer informatie over Technics

Nieuws

ATIS update v5.13.1

Bij de laatste update in december hadden we het er al over; door de updates te automatiseren creëren we de mogelijkheid om tussentijdse updates te doen.  


Lees meer hierover

ATIS update v5.13

ATIS v5.13 online update is volledig geautomatiseerd.


Lees meer hierover

GMTO beperkt bereikbaar 17 februari

Op vrijdag 17 februari 2017 zijn wij ivm werkoverleg telefonisch gesloten van 11:00 tot 13:00.


Lees meer hierover

GMTO aanwezig op AMT LIVE 2016

15, 16 NOVEMBER 2016

Schrijf u gratis in en kom kennis tanken!


Lees meer hierover
© 2017 GMTO